Voor prijzen en beschikbaarheid, bel ons vandaag nog op!

0317 314 238

E Onze vakantiewoning

Voor een betaalbare prijs verhuren wij onze goed onderhouden luxe vakantiewoning, die is gebouwd in de typische vakwerkstijl en staat op een van de prachtigste locaties van het park met een vrij uitzicht. De luxe vakantiewoning is verdeeld in twee gelijke appartementen, met elk ca. 85m2 woonoppervlakte. Ideaal om met twee families gezamenlijk op vakantie te gaan. Samen, maar wel ieder je eigen privacy!

– Het onderste appartement nummer 211 Am Sternberg heeft twee slaapkamers en een slaapbank, het biedt maximaal plaats voor 6 personen.

– Het bovenste appartement nummer 209 Am Sternberg heeft twee slaapkamers en een slaapbank en biedt maximaal plaats voor 6 personen.

Beide appartementen beschikken over een nieuwe verwarmingssysteem met airco. Beide appartementen bieden u een prachtig uitzicht over het in de heuvels gelegen Frankenau, de woning ligt tussen het groen en grenst aan een grote speelweide. Overigens hebben beide appartementen ook een badkamer met douchecabine. In beide appartementen zijn ook boeken, TV met o.a. duitse en nederlandse zenders geschikt voor multimedia en kinderspellen beschikbaar. En er zijn mappen met zowel informatie over de omgeving als over wandeltochten. Er is één babybedje, een kleuterbedje en een kinderstoel; deze zijn kosteloos te gebruiken in beide woningen. In overleg mag een een huisdier worden meegenomen.

 

De indeling van Am Sternberg 209:

Hal, badkamer,douche, toilet en wastafel met 2 ruime slaapkamers met elk 2 bedden voorzien van luxe boxspring matrassen en een kast/berging. De gezellige woonkamer heeft een sfeervolle houtkachel, TV met o.a. duitse en nederlandse zenders, geschikt voor multimedia en Radio-CD speler. Er zijn boeken ter beschikking er is natuurlijk ook een mappen aanwezig voor informatie over de wandeltochten  in de omgeving. De open keuken is compleet ingericht met afwasmachine, combi-magnetron en afzuigkap. Tuinmeubilair en BBQ is voor beide woningen beschikbaar. De woning beschikt over een energiezuinig luchtverwarmingssysteem met warmtepomp die in de zomermaanden als airco kan worden gebruikt. De woning heeft een extra slaapbank en biedt daarmee ruimte aan maximaal 6 personen. De woning is vanaf de weg bereikbaar via een loopbrug en heeft een ruim zonnig balkon 2.50 meter diep over de breedte van de woning.

De indeling van Am Sternberg 211:

Hal, badkamer, douche, toilet en wastafel, 2 ruime slaapkamers met elk 2 bedden voorzien van luxe boxspring matrassen en een kast/berging. De gezellige woonkamer heeft een sfeervolle houtkachel, TV met o.a. duitse en nederlandse zenders, geschikt voor multimedia en Radio-CD speler. Er zijn boeken ter beschikking. De open keuken is compleet ingericht met afwasmachine, combi-magnetron en afzuigkap. Tuinmeubilair is voor beide woningen beschikbaar. De woning beschikt over een energiezuinig luchtverwarmingsysteem die in de zomermaanden als airco kan worden gebruikt. De woning heeft een extra slaapbank en biedt daarmee ruimte aan maximaal 6 personen.Het verharde terras beschikt tevens over een picknicktafel.In de beneden woning mag u (in overleg) maximaal één hond meenemen.