Voor prijzen en beschikbaarheid, bel ons vandaag nog op!

0317 314 238

Omgeving

Onze luxe huurwoning staat ten noorden van Frankenau. Het grenst aan een groot natuurpark.
Het natuurpark heet Kellerwald-Edersee en heeft een oppervlakte van ongeveer 57 km2, u kunt er prachtig wandelen in de uitgestrekte oerbossen met een natuurlijk uitzicht. Een aantal wandelroutes leidt u langs de mooiste plekjes in het Kellerwald-Edersee, de omgeving is ook zeer geschikt voor mountainbiken in het bosgebied.
Het park wordt aan de noordzijde begrensd door de Ederstausee. Op het stuwmeer kunt u diverse watersporten beoefenen, u kunt ook een bezoek brengen aan de waterkrachtcentrale of een rondvaart maken over het meer. U kunt natuurlijk ook fietsen over de mooi gelegen landgebieden

Bad Wildungen staat bekend om zijn kuuroorden en haar welness mogelijkheden. Schloss Friedrichstein biedt een prachtig aanzicht op de stad.
De Elisabethkirche bestaat al sind 1235 de kerk is hiermee de oudste gothische kerk van Duitsland, het Landgravenschloss is gelegen op de westelijke helling van schlossberg het pronkt boven de stad uit en is vanuit de wijde omgeving te zien. Rondom het Rathaus bevinden zich diverse gerestaureerde vakwerk gebouwen.
Het slot van Waldeck kijkt uit over een groot deel van Edersee, Waldeck vormt een goed basis om een rondvaart tes maken over de Edersee.

De appartementen liggen tussen steden en dorpen met mooi in de omgeving ingebedde golfbanen.Er zijn diverse mogelijkheden om dichterbij of verderweg van Frankenau als gastspeler van de banen gebruik te maken. Zeker bij een achttal clubs bent u, na reservering, van harte welkom.
Bij een boeking ontvangt u van ons de gegevens betreffende de plaats waar de banen liggen, de afstanden vanaf Frankenau, contactadressen met tel. nummers, Internetcontacten enz. In Duitsland zijn gebruikelijk de banen veel minder bezet dan in Nederland. U kunt echt een dag uit maken van een baan met 18 holes, 9 holes spelen, lunchen en weer 9 holes spelen.

Wilt u ook wandelen in de prachtige bergen?

Of geniet u liever van de Edersee? U kunt natuurlijk ook een balletje slaan op één van de golfbanen in de buurt!