Voor prijzen en beschikbaarheid, bel ons vandaag nog op!

0317 314 238

Rond de jaarwisseling (2014-2015) hebben wij (met 8 volwassen, 2 kinderen en een baby) beide woningen gehuurd. De aankomst was nogal koud (het duurde even voordat beide verdiepingen op temperatuur waren), maar daarna hebben we ontzettend genoten.

Het zijn complete huisjes en overal is aan gedacht. Van eierdopje tot aan spelletjes, echt een compleet huis! Daarnaast is de omgeving prachtig. Het zijn prachtige woningen die echt het Duitse gevoel uitstralen. Wij hadden geluk dat er ook sneeuw lag en je kunt op korte afstand naar een skigebied.

We hebben een heel gezellige mid-week gehad en zouden iedereen dit huis aanraden!

Isma Wijnhoud

Een lang weekend genoten van Frankenau en haar omgeving.Het uitzicht vanuit het huisje naar het stadje Frankenau is wonderschoon. 

Het bos met veel wandelmogelijkheden onder handbereik. De mensen in deze streek zijn bijzonder vriendelijk. De natuur is er prachtig.

We hebben tegen zonsondergang veel  gezien. Onder het genot van zeer aangenaam gezelschap hebben we veel van de omgeving kunnen zien en ervaren.

Gelukkig hebben we het “droog” gehouden op een zwart voetje na. Bijzonder indrukwekkend was dus de lege Edersee en de brug van Asel die nu geheel boven water stond. Het huisje zelf hebben we als zeer comfortabel en superschoon ervaren. Kortom het smaakt naar meer.

Jan en Trudy

Wat een leuke film over Am Sternberg 209/211.

Ook wij hebben,het is al wel weer even geleden, het was n.l. in augustus,een heerlijke vakantie gehad in deze vakantiewoning.

Het bekijken van deze film was dan dan ook echt even nagenieten van een hele fijne vakantie die wij hebben gehad in deze prachtige woning.

Maar niet alleen de woning is een prima plek om vakantie te vieren,ook de omgeving van Frankenau is prachtig.Deze woning en omgeving kunnen wij dan ook van harte aanraden.

Voor ons is het zeker voor herhaling vatbaar!!!! 

Familie van Dijk

Voor de 3e keer een vakantie doorgebracht in dit mooie, gezellige en schone huis in Frankenau.

Wij vinden het een erg mooi en fijn vakantieverblijf in een prachtige omgeving!

Dit keer een uitstapje gemaakt naar een wildpark, WildtierPark Edersee in Edertal-Hemfurth.

Alleen de autorit daar naar toe was al schitterend ! Een heel mooi park waar je al wandelend langs allemaal dieren komt; zwijnen, wolven, hertjes, uilen etc.

Het allerleukste vonden wij dat je tussen de hertjes kunt lopen en die hertjes uit je hand eten, erg leuk ! Tevens een mooie stuwdam in de Edersee bekeken, zeker de moeite waard. Ook de stad Korbach bezocht met een mooie oude binnenstad.

Al met al weer een paar heerlijke dagen in Frankenau, en dit was zeker niet de laatste keer!

de Enzerinkjes

Wij zijn afgelopen weekend naar het mooie frankenau geweest, en is heel erg goed bevallen, het was een stuk mooier en netter dan onze verwachtingen terwijl die al goed waren. Erg net en schoon huis, alles is aanwezig wat je nodig hebt. Wij zijn met een gezelschap van 11 man geweest dus beide appartementjes gehuurd.

Goed weekend geweest en ook redelijke sneeuw. Prijs-kwaliteit verhouding is erg goed. Erg weinig geld voor dit appartement. Omgeving is ook erg mooi, en lekker rustig en buiten het toerisme.

Wij gaan hem zeker ook aanraden aan onze omgeving, en komen hier zeker nog een keer terug.

Fam. Nicolaij erg bedankt voor het gebruik maken van jullie huis. 

Daan

We waren voor de zesde keer in Frankenau, voor de eerste keer in de zomer. Het blijft een heerlijke plek, met een heel ander uitzicht in de zomermaanden. Diepgele velden met rijp graan. Weer heerlijk uitgerust,maar toch ook nieuwe dingen ondernomen,zoals het maislabyrint en naar de Diemelsee om te waterfietsen en te zwemmen. Heerlijk bij de pizzeria in Frankenau gegeten. We komen zeker terug; de kinderen vroegen wanneer we weer gingen…

Tot gauw!!

Cora en Edward